En directe: De 14:30 a 18:30 h
Selecció musical
A continuació: De 18:30 a 19:00 h
La Porxada

Política de Privadesa

A www.radiogranollers.cat (Ràdio Granollers) es garanteix un nivell apropiat de protecció de les persones físiques titulars de les dades, conforme s’estableix en el Reglament General de Protecció de dades (670/2016) amb total lleialtat, licitud i transparència.

Responsable del tractament

 

Finalitat del tractament de les seves dades

A ROCA UMBERT, FÀBRICA DE LES ARTS S.L tractarem les seves dades amb les següents finalitats d’atendre via email:

Conservació

Les seves dades es conservaran el temps necessari per gestionar els seus dubtes, consultes i sol·licituds, una vegada que ja no siguin necessaris per a aquestes finalitats, seran destruïts i únicament es guardaran els estrictament necessaris per fer front a reclamacions.

Legitimació per al tractament

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que vostè ens presta en posar-se en contacte amb nosaltres a través dels correus electrònics que li proporcionem a la nostra web.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades no seran cedits a tercers excepte obligació legal.

Drets de l’interessat

Com a usuari de radiogranollers.cat, té dret a:

Per procedir a l’exercici de drets ha de posar-se en contacte amb nosaltres en la nostra adreça de correu electrònic info@rocaumbert.cat Si no queda satisfet té dret a presentar una reclamació davant La Autoritat Catalana de Protecció de dades a través del seu lloc web apdcat.gencat.cat